Canvi de cares a Catalunya Ràdio per aquest estiu

Marina Romero als matins, Adam Martín a "La tarda" i el tàndem Carandell-Muntaner per als caps de setmana són les principals novetats

Marina Romero, Roger Carandell i Marta Montaner
Marina Romero, Roger Carandell i Marta Montaner | CCMA
27 de maig del 2022
Actualitzat a les 14:32h
Catalunya Ràdio proposa un canvi de cares per a la temporada d'estiu. Després de dos anys amb Albert Segura al capdavant d'El Matí de Catalunya Ràdio d'estiu, enguany la cara visible del programa serà Marina Romero, un dels membres de l'equip habitual de Laura Rosel que tindrà l'encàrrec de "viure el país".

El torn de tarda, això sí, seguirà en mans d'Adam Martín. El canvi, però, serà pel programa, ja que l'Estiu de Gràcia se substitueix per La tarda d'estiu, seguint amb la dinàmica de la temporada d'hivern que acaba a mitjans de juliol. Serà la seva tercera temporada d'estiu al capdavant del magazín de tardes. El Tot Costa es manté en el seu horari habitual -de 19 a 21h de dilluns a divendres- en emissió simultània amb Esport 3.

Una de les novetats d'enguany és que El Suplement tindrà edició d'estiu. Roger Carandell i Marta Muntaner -al capdavant d'Adolescents XL- agafaran el relleu de Roger Escapa els dissabtes i diumenges de 9 a 12 del migdia. La cultura serà un dels eixos sobre els quals pivotarà tota la programació d'estiu a partir del 18 de juliol. 

El fenomen Carles Porta continua
El director en funcions de TV3, Sígfrid Gras, ha reflexionat aquest divendres al voltant del gran èxit de Crims. "Funciona perquè es fa de manera molt rigorosa i artesanal, es cuida cada detall", ha dit Gras abans d'exposar que el programa continuarà amb noves temperatures i d'anunciar que farà el salt a les plataformes. A més, Gras ha assenyalat que la televisió pública treballarà en una nova sèrie de true crime: "Farem la nova sèrie Tor, la muntanya maleïda, basada en el llibre de Carles Porta".