TV3 intercanviarà les franges del «Planta Baixa» i el «Tot es mou»

La cadena pública prepara moviments importants per a la propera temporada

Ricard Ustrell i Helena García Melero
Ricard Ustrell i Helena García Melero | ND
26 de maig del 2022
Actualitzat a les 14:34h
Moviments importants a TV3 de cara a la propera temporada. Segons ha pogut saber NacióDigital, hi haurà un intercanvi de franges entre el Planta Baixa i el Tot es mou. D'aquesta manera, el programa de matins passaria a la tarda i viceversa. Fonts coneixedores de les negociacions consultades per aquest diari apunten que els canvis no estan tancats i que dependrà de qüestions econòmiques.

El moviment a la graella es produeix amb Sígfrid Gras com a director en funcions de la cadena, després de la destitució de Vicent Sanchis. Els canvis també vindran acompanyats de relleus de presentadors. Ricard Ustrell deixarà de ser la cara visible del programa. Un dels noms que sona amb més força per substituir-lo, ara a les tardes, és el d'Agnès Marquès. La periodista, actualment a RAC1, acaba l'excedència de la televisió. 

El canvi també comportarà el retorn d'Helena García Melero a la franja matinal. En l'espai anterior, Els Matins, també hi haurà un nou presentador -o presentadora-, ja que Lídia Heredia apunta a un nou destí després de més de vuit anys. En tot cas, el format no perilla.

Aquesta temporada, el Planta Baixa s'emet des de les 11 del matí fins a les 14 hores i connecta Els Matins amb el Telenotícies comarques. El magazín de tarda Tot es mou ocupa la franja de 16.40 a 20.15 hores, aproximadament, entre la novel·la Com si fos ahir i l'humor de l'Està Passant. El programa de Ricard Ustrell, de la seva productora La Manchester, està completant la seva tercera temporada en antena, mentre que el Tot es mou es va posar en marxa el febrer del 2018.