El cap del pare de les noies assassinades al Pakistan apunta al germà

L'home havia perdut la relació amb les seves filles i no sembla estar implicat en el seu crim

Familiars acusats d'assassinar les germanes de Terrassa al Pakistan
Familiars acusats d'assassinar les germanes de Terrassa al Pakistan | Policia Punjab
26 de maig del 2022
Actualitzat a les 10:05h
El cap del pare de les dues germanes de Terrassa assassinades al Pakistan creu que és un dels germans d'aquestes el que les va matar i que el seu treballador no hi té res a veure. En una entrevista al local d'alimentació que regenta a la ciutat amb Europa Press, Ulfat Tall, explica que les noies estaven casades amb els seus cosins al Pakistan però que des de feia uns anys vivien sense ells a Terrassa, amb la seva família. 

Tall assegura que seria un germà qui les hauria matat al Pakistan perquè "no acceptava que estiguessin casades i tinguessin altres parelles a Espanya". Explica que quan les noies van anar al seu país d'origen els familiars els van tallar els passaports i els DNI perquè no poguessin tornar i les van matar a casa dels seus oncles.

Entre els detinguts hi ha dos germans de les joves, dels quals un seria l'autor material del crim, els dos marits, el germà del seu pare i la seva dona i un altre familiar. Segons Tall les joves ja estan enterrades al Pakistan, i no repatriaran els cossos perquè no tenen nacionalitat espanyola. Per altra banda, als germans detinguts els poden condemnar a pena de mort i el pare vol que els traslladin a una presó espanyola.

El germà que les hauria matat també havia treballat a la botiga amb Ulfat Tall i el seu pare i el descriu com un "noi molt bo, tímid i que estimava les seves germanes". "No sé què va passar aquest dia, per què es va enfadar tant que al final se li va anar de les mans". Ell diu que encara no s'ho creu i que els ha sorprès a tots. "Matar a les germanes brutalment... és molt fort", ha lamentat.

També ha explicat que fa dos o tres anys un dels germans va ferir amb arma blanca un dels nuvis de les seves germanes perquè ella tenia marit al Pakistan i no acceptava la relació. Quan vam saber el que havia passat li vaig dir al pare de les noies que "si sabia alguna cosa i mentia, l'enxamparien però ell va dir que no ha tingut res a veure. No crec que tingui cap responsabilitat. Confio en la seva paraula".

Per la seva banda, el president de l'EU PAK Friendship Federacion Europe, Kamram Khan, ha explicat que el pare va declarar en dependències policials aquest dimarts, mentre que la investigació dels Mossos segueix oberta per a esclarir els fets. Així mateix, ha assegurat que aquest crim no pot quedar impune, i ha lamentat el "brutal assassinat" de les joves.