El Barça reviu el malson contra el Lió i perd la final de la Champions femenina (1-3)

Les franceses, molt superiors a les blaugranes, han sentenciat el partit en només mitja hora, acompanyades d'un criticat arbitratge

Un dels moments de la final
Un dels moments de la final | FC Barcelona
21 de maig del 2022
Actualitzat a les 21:08h
Un altre malson. El Barça es queda a les portes de la segona Champions League femenina de la seva història després d'una nova desfeta contra l'Olympique de Lió per 1 a 3. Els fantasmes de Budapest del 2019 han tornat a Torí, amb una primera part per oblidar. En només mitja hora, les franceses han aconseguit marcar tres gols a la porteria blaugrana i sentenciar una eliminatòria on el Barça no ha pogut donar la volta al marcador. Ni els 7 minuts afegits han servit per aconseguir marcar un nou públic.

El partit començava amb les blaugranes clarament nervioses i unes franceses contundents en cada jugada, en cada enfrontament individual, en l'ambició de sortir a mossegar des del primer moment. El Barça ha estat incapaç de gestionar el vendaval del Lió, que ha obert la llauna amb un golàs d'Henry en els primers cinc minuts. Tònica de la primera part, establerta: un allau francès que passaria per sobre del Barça.