Què feia Chanel abans del Benidorm Fest?

La catalana d'Olesa de Montserrat ha demostrat ser una artista multidisciplinar que ha trepitjat escenaris d'arreu, formant part de l'elenc d'actors de musicals, pel·lícules, conegudes sèries de televisió i també com a ballarina

Chanel Terrero, una artista multidisciplinar que ha triomfat a Eurovisió
Chanel Terrero, una artista multidisciplinar que ha triomfat a Eurovisió | Frederic Esteve
Irene Montagut
17 de maig del 2022
Actualitzat el 14 de febrer del 2023 a la 13:52h
El seu nom va començar a aparèixer en titulars el passat mes de gener quan va competir amb la també catalana Rigoberta Bandini i les gallegues Tanxugueiras al Benidorm Fest, el festival que seleccionava la representant espanyola d'enguany a Europa. Tot i que les apostes donaven la victòria a Bandini, Chanel i el seu SloMo es van alçar amb el trofeu. 

Chanel Terrero és una artista multidisciplinar i la seva persistència i esforç l'han portat a assolir la tercera posició d'Eurovisió. Un resultat que, tot i ser, per ara, definitiu, pot canviar si la Unió Europea de Radiodifusió decideix analitzar les votacions del jurat de sis països que van ser vetats durant la final del festival disputat aquest dissabte a Torí. 

Amb només 30 anys, Chanel ha trepitjat escenaris i platós de tota mena. La seva trajectòria al món de l'art escènic es va encetar durant la dècada del 2010, quan l'artista es va traslladar a viure a Madrid després d'haver passat la seva infància a Olesa de Montserrat, on va arribar quan només tenia tres anys.

Ha actuat en una quinzena de musicals. Des de Tarzán o La ratita presumida quan era una nena, fins a El rey león o Mamma Mía! ja de més gran. També ha passat per conegudes sèries de televisió. Se la va poder veure a la telenovel·la El secreto de Puente Viejo, la comèdia Gym Tony o en algun capítol d'Águila Roja.


L'artista, que actualment es troba treballant amb l'exmembre de Mecano Nacho Cano, on desenvolupa el paper d'actriu principal a Malinche El Musical, també ha passat per la gran pantalla. Va ser actriu extra a Fuga de cerebros 2 i va tenir un paper principal a El rey de la HabanaEl último invierno i el curtmetratge La llorona.

Chanel ha demostrat amb SloMo tenir un gran domini del seu cos. I és que la catalana ha col·laborat com a ballarina amb diferents artistes. Entre ells, Shakira, amb qui va ballar MTV Europe Music Awards el 2010. També va participar en l'equip de ballarins del programa de televisió Tu cara me suena durant les quatre primeres temporades. 

Arxivat a