Acte vandàlic contra la façana d'una històrica botiga de Barcelona

Les persianes i els murals modernistes de la façana de Queviures Múrria han estat pintades amb grafits

Queviures Múrria, en una imatge d'arxiu
Queviures Múrria, en una imatge d'arxiu | @QueviuresMurria
NacióDigital
17 de maig del 2022
Actualitzat a les 12:43h
Acte vandàlic contra la façana d'una històrica botiga al centre de Barcelona. Les persianes i els murals modernistes de les parets en què es troba Queviures Múrria han estat pintades amb grafits, tal com han denunciat els propietaris de l'emblemàtic establiment a la capital catalana, amb més de 100 anys d'història.

Els fets es van produir aquest dilluns, quan la botiga d'alimentació estava tancada en tant que és un dels dies de descans que té previstos el negoci. L'establiment està situat a la cantonada del carrer de Roger de Llúria amb el de València, a la dreta de l'Eixample.
 
L'atac, que no és el primer d'aquest estil que es produeix a la capital catalana en els últims mesos, s'ha produït en una de les botigues històriques de la ciutat. Queviures Múrria va ser fundat el 1898 i treballa amb aliments d'alta gastronomia. Més enllà de la seva feina, els seus inèdits murals a la façana formen part de la Ruta del Modernisme de Barcelona.

La qualitat dels seus productes i la longevitat del negoci són alguns dels factors que han fet mereixedor a l'establiment de la Medalla d'Or de la Ciutat i ha estat també reconeguda com a millor botiga i millor aparador de Barcelona i millor gerència d’establiment d’Espanya.

Arxivat a