El missatge de Chanel a Olesa de Montserrat abans de la seva actuació a Eurovisió

La localitat del Baix Llobregat es mostra orgullosa de l'actuació de la cantant, que es va criar al municipi

El missatge de Chanel s'ha difós en un vídeo al teatre d'Olesa de Montserrat
El missatge de Chanel s'ha difós en un vídeo al teatre d'Olesa de Montserrat | Europa Press
NacióDigital
15 de maig del 2022
Actualitzat el 14 de febrer del 2023 a la 13:51h
Chanel Terrero, la cantant, actriu i ballarina catalana que ha revolucionat Eurovisió 2022 amb el seu espectacular SloMo ha aconseguit fer-se amb 459 punts i acabar en la tercera posició, la millor en 25 anys. Milions de televisions europees han seguit (i gaudit) la gala d'enguany, ​que s'ha celebrat aquest dissabte a la nit a la ciutat italiana de Torí. La vencedora ha estat la ucraïnesa Kalush Orchestra i el seu Stefania, un emotiu homenatge a les mares dels combatents que ha enamorat el públic de la ciutat amfitriona i de casa. 

Els 1.400 veïns d'Olesa de Montserrat que han seguit Eurovisió des del Teatre de la Passió s'han mostrat orgullosos del tercer lloc aconseguit a Eurovisió per Chanel, que es va criar al municipi. Tots ells l'han estat ovacionant des de molt abans que el teatre obrís les portes als veïns que havien aconseguit una de les entrades gratuïtes per assistir a la retransmissió en directe en una pantalla instal·lada en l'escenari.

A les 20.30 hores ha començat la vetllada, amb una actuació en homenatge a Chanel i una entrevista en l'escenari que l'exprofessora de dansa de la cantant, Jenny Poquet, ha fet a l'àvia de l'artista. A més, abans de començar el certamen, s'ha projectat un vídeo que la cantant ha enviat als veïns d'Olesa en què els agraeix el seu suport. El podeu veure a sota:
 
Arxivat a