Rosell voldria comptar amb Trapero com a cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona

L'expresident del Barça medita presentar-se a les eleccions municipals a la capital catalana

NacióDigital
12 de maig del 2022
Actualitzat a les 8:31h
Trapero, en una foto d'arxiu
Trapero, en una foto d'arxiu | Europa Press
Sandro Rosellmedita presentar-se a les eleccions municipals de Barcelona l'any que ve. Ho vol fer amb una plataforma cívica, però, com vam explicar a NacióDigital, podria tenir la cobertura logística de Centrem, que tindrà els drets electorals del PDECat.

Rosell ha fet ja temptejos i fa uns dies el diari El Mundo va publicar que tenia la intenció de comptar amb el major Josep Lluís Trapero, que fa uns mesos va ser rellevat per Joan Ignasi Elena com a comissari en cap dels Mossos. Rosell vol presentar-se en contraposició a Colau i garantint "ordre", i per això Trapero és un nom amb missatge.

En l'entorn de l'expresident del Barça s'explica que, més que com a regidor, Rosell voldria comptar amb Trapero com a cap de la Guàrdia Urbana si és alcalde o forma part del pròxim govern municipal. El major, que ja està acostumat a conviure amb especulacions de tota mena sobre ell, guarda silenci.
Vols que t'arribi El Despertador de NacióDigital cada matí al teu correu electrònic? Hi pots trobar notícies com aquestes
Fes clic aquí per rebre'l
Arxivat a