El Barça torna a la Champions

Ansu Fati torna a marcar i Jordi Alba certifica la victòria contra el Betis i el retorn a la màxima competició continental amb un golàs de volea

Ansu Fati, celebrant el gol
Ansu Fati, celebrant el gol | FCB
07 de maig del 2022
Actualitzat a les 23:08h
Ni la celebració de la Copa del Rei -i el pertinent passadís abans del partit- ni la Feria de Abril han estat suficients per desconnectar un Betis que ha competit de tu a tu amb el Barça. Els de Xavi continuen sense retrobar la seva millor versió, però han estat capaços d'emportar-se una victòria agònica que segella la classificació per a la propera edició de la Champions.

Ha hagut d'entrar Ansu Fati per demostrar que, tot i les dures lesions que arrossega, no perd la pólvora. El davanter ha marcat immediatament després d'entrar a la gespa, en la seva segona aparició des del retorn contra el Mallorca.

Poc ha durat, però, l'alegria. Tot just tres minuts més tard, l'exbarcelonista Marc Bartra ha igualat amb una rematada de cap que no ha pogut aturar Neto, avui titular per la baixa de Ter Stegen. En l'última jugada, Jordi Alba ha marcat un golàs de volea. D'aquesta manera, el Barça ja és matemàticament de Champions, competició a la qual tornarà després d'un breu pas per l'Europa League aquesta temporada.