Vídeo | Un periodista de La Sexta, retingut a prop de Khàrkiv, a Ucraïna

Alberto Sicilia ha pogut enviar un vídeo abans dels fets des de la facultat d'Arquitectura de la segona ciutat del país, completament destruïda

NacióDigital
01 de maig del 2022
Actualitzat el 15 de gener del 2024 a les 17:51h
Alberto Sicilia, des d'Ucraïna
Alberto Sicilia, des d'Ucraïna | ND
El periodista de La Sexta Alberto Sicilia ha estat retingut per l'exèrcit ucraïnès a les afores de Khàrkiv, a Ucraïna. L'enviat especial de la cadena ha pogut enviar un vídeo uns minuts abans explicant la situació a la zona. Sicilia es troba al nord-est del país, a tocar de la frontera amb Rússia, un lloc on els combats són "terrorífics", segons ha explicat.  

En el moment de la gravació, ell es trobava a la facultat d'Arquitectura de Khàrkiv per mostrar com ha quedat totalment destruïda pels atacs russos. "Això és una zona de destrucció absoluta i la veritat és que moltes zones de la ciutat estan així", ha explicat en el vídeo que ha enviat abans de ser retingut.

Khàrkiv és la segona ciutat més gran del país, després de la capital Kiev. Fa 67 dies que dura la guerra a Ucraïna i res no fa pensar que s'hagi d'acabar a curt termini. Des de La Sexta han explicat que, quan puguin, connectaran amb el seu enviat especial per saber què ha passat. 

Podeu veure el darrer vídeo d'Alberto Sicilia a continuació.