El cotxe de Josep Bou va cremar-se per accident: el xofer sabia que treia líquid i fum

El conductor que traslladava el regidor del PP a l'Ajuntament de Barcelona va ser advertit per una patrulla de policia que hi havia un problema en el vehicle

El cotxe del regidor del PP a Barcelona, calcinat
El cotxe del regidor del PP a Barcelona, calcinat | Josep Bou
Lluís Girona
01 de maig del 2022
Actualitzat a les 14:02h
El cotxe de Josep Bou, que va ser trobat aquest dissabte calcinat a Barcelona, no va ser cremat intencionadament. Els Mossos d'Esquadra i la policia científica han conclòs que l'incendi es va originar per accident, i a més, que el xofer va ser advertit per una patrulla que el vehicle perdia líquid i treia molt de fum moments abans de començar a cremar, segons ha avançat la periodista Anna Punsí.
 
El regidor del PP a l'Ajuntament de la capital catalana va denunciar ràpidament a través de Twitter i, a l'espera de conèixer les causes, que "ningú" l'aturaria en el compliment del seu "deure i treball". Ràpidament, molts membres del seu partit, però també de Ciutadans, van còrrer a donar-li suport.

Els fets es van produir prop de les 11 hores del matí d'aquest dissabte, quan Bou i altres membres del partit tenien una trobada amb militants i simpatitzants al barri d'Horta. Pocs minuts després d'aparcar al mateix barri, s'han adonat que el vehicle estava cremant.
 
Arxivat a