Detenen un home per fer tocaments a una dona a una estació de Ferrocarrils

L'abús es va produir quan la víctima sortia de l'estació de Provença (Barcelona), cap a tres quarts de cinc de la tarda d'aquest dijous

La víctima va alertar els membres de seguretat dels Ferrocarrils, que al seu torn van avisar els Mossos
La víctima va alertar els membres de seguretat dels Ferrocarrils, que al seu torn van avisar els Mossos | Gala Espín
NacióDigital
29 d'abril del 2022
Actualitzat a les 22:40h
Un home ha estat detingut aquest dijous a la tarda acusat de fer tocaments a una dona quan sortia de l'estació de Provença dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), a Barcelona. Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, els fets van tenir lloc cap a tres quarts de cinc de la tarda.

La víctima va alertar els membres del cos de seguretat privada dels Ferrocarrils de l'agressió que havia sofert, i aquests van avisar als Mossos. Un grup d'agents va arribar a l'indret en pocs minuts i van poder localitzar i detenir l'individu, a qui se li atribueix un delicte d'abusos sexuals.

Aquesta setmana, un home també ha estat detingut per fer tocaments a una noia al transport públic. En aquest cas, dins d'un autobús a Esplugues de Llobregat. La jove va alertar el conductor, que va bloquejar les portes fins que va arribar la policia i va detenir l'individu.
Arxivat a