​L'entrenador d'un equip d'alevins intenta agredir l'àrbitra

Un altre espectacle lamentable en el futbol base, en aquest cas en el partit entre el CF Bufalà de Badalona i el Premier Barcelona

L'entrenador del Bufalà ha saltat al terreny de joc
L'entrenador del Bufalà ha saltat al terreny de joc
Pere Pratdesaba
24 d'abril del 2022
Actualitzat a les 16:32h
Una altre espectacle lamentable en el futbol base, en concret en el partit de segona divisió d’alevins que aquest dissabte va enfrontar el CF Bufalà de Badalona i el Premier Barcelona. En acabar el partit, que va acabar amb empat a 2, l’entrenador del Bufalà, Luís Morales, va saltar al camp i va intentar agredir l’àrbitra. Un company ho va evitar.
 
L’entrenador havia estat abans expulsat per l’àrbitra. Les imatges del que va passar després han estat enregistrades des del públic, per una persona que l’ha penjat a les xarxes socials.

Tot i la violenta actitud de l’entrenador, la col·legiada manté sempre la calma. L’acció ja ha tingut un munt de crítiques. 

Unes hores més tard, el mateix entrenador ha saltat a les xarxes i ha demanat disculpes, a més d’anunciar que havia dimitit del càrrec. 

“Bona nit. L’energumen que apareix als vídeos soc jo i em pronuncio aquí i dono la cara perquè no puc està més penedit i avergonyit. Al final, soc un xaval de 23 anys que s’ha equivocat de totes totes i vinc a donar la cara pel que ha passat...”, ha dit Morales.
 
Arxivat a