Tercer motorista mort a Barcelona en una sola setmana

L'accident es va produir dimarts a Nou Barris, i se suma a les altres dues víctimes que han perdut la vida a la capital catalana quan anaven amb moto

Un cotxe dels Mossos i una ambulància, al centre de Barcelona
Un cotxe dels Mossos i una ambulància, al centre de Barcelona | Josep Lluís Escudero
Lluís Girona
20 d'abril del 2022
Actualitzat a les 20:57h
Un motorista va morir aquest dimarts al districte de Nou Barris de Barcelona en un sinistre amb un camió implicat, segons ha informat l’Ajuntament de Barcelona. Fins al lloc dels fets s’hi van traslladar unitats de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques.

L’accident va tenir lloc cap a les 15 hores de la tarda a l’Avinguda Meridiana. El consistori lamenta la mort del motorista – un home de 43 anys - i trasllada el seu condol a la família i amistats. També referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit.

La tragèdia se suma als dos motoristes que han perdut la vida en una sola setmana a la capital catalana. Una motorista de 26 anys va morir el passat divendres a la matinada en un accident a l'Eixample de Barcelona. Segons explica una nota de premsa de la Guàrdia Urbana, la conductora va perdre el control de la motocicleta a la cruïlla del carrer Aragó amb el carrer Comte Borrell.

A més, el dimecres passat es va comunicar la mort d'un altre motorista al districte de Nou Barris en un sinistre amb un camió implicat. Fins al lloc dels fets s’hi van traslladar unitats de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana i del Sistema d’Emergències Mèdiques. L’accident va tenir lloc cap a les tres de la tarda a l’Avinguda Meridiana.
Arxivat a