Els de Xavi perden de la pitjor manera possible contra un Eintracht de Frankfurt que ha comptat amb el suport de milers d'aficionats al temple blaugrana

El moment del segon gol de l'Eintracht de Frankfurt al Camp Nou
El moment del segon gol de l'Eintracht de Frankfurt al Camp Nou | Europa League
14 d'abril del 2022
Actualitzat a les 23:47h
El Barça s'ha acomiadat de l'Europa League de la pitjor manera possible. Els de Xavi han disputat un partit molt gris en què han caigut golejats (2-3) en un Camp Nou que s'ha convertit en una festa dels milers d'aficionats de l'Eintracht de Frankfurt que s'han desplaçat -i també han col·lapsat- fins a la capital catalana.

El partit, a banda de la presència massiva d'alemanys a les grades, ja ha començat de la pitjor manera. Al minut 4, una agafada d'Eric Garcia dins l'àrea ha acabat amb un gol de penal de Kostic que ha donat l'avantatge a l'Eintracht. Malgrat el domini blaugrana -amb poques ocasions clares per empatar-, un autèntic golàs des de fora de l'àrea de Santos Borré al minut 37 ha donat el segon gol d'avantatge als visitants, amb el qual s'ha anat a la mitja part.

I la segona part no ha canviat el guió. Mentre els blaugranes intentaven entrar al partit, un nou gol de Kostic al minut 67 ha dictat la sentència final a l'eliminatòria. Ja amb res a perdre, els blaugranes han posat tot el potencial atacant sobre el terreny de joc, però res ha servit per aconseguir la remuntada més enllà de dos gols a última hora de Busquets, i de Memphis, de penal.

Així doncs, els de Xavi tanquen la seva participació en la segona competició europea de la forma més decebedora (3-4 en el global de l'eliminatòria). Guanyar l'Europa League no era un somni -tothom és conscient al club que la posició que cal aspirar cada any a la Champions League- però tampoc se n'amagava ningú que un títol és un títol, i que podia ser el primer de molts del tècnic blaugrana. De moment, però, la nova etapa al Barça -també a la presidència- haurà d'esperar per celebrar el primer títol.