Per què hi havia tants aficionats de l'Eintracht de Frankfurt al Camp Nou?

L'excedència i la suspensió del Seient Lliure, sumat a l'interès dels alemanys en l'eliminatòria i les revendes, han omplert l'estadi amb 35.000 seguidors de l'equip rival

La presència dels aficionats de l'Eintrach ha estat massiva
La presència dels aficionats de l'Eintrach ha estat massiva | ND
15 d'abril del 2022
Actualitzat a les 11:23h
Barcelona i el Camp Nou s'han omplert d'aficionats de l'Eintracht de Frankfurt per veure el partit d'Europa League contra el Barça. Això ha donat lloc a escenes insòlites, com el centre de la capital catalana col·lapsada de seguidors de l'equip alemany, o un temple blaugrana que ha xiulat els jugadors de Xavi quan han trepitjat la gespa. Però, per què hi ha tants aficionats, fins a 35.000, d'un equip rival a l'estadi del Barça?

Un dels motius, i no és el primer cop en l'actual temporada que passa, és l'excedència a la qual es van acollir 26.238 socis abonats. Això vol dir que més d'una quarta part dels seients de l'estadi poden ser ocupats per una persona que compra entrada, i que, per tant, pot ser aficionat al Barça, però també a l'equip rival que visita el Camp Nou. L'octubre passat, el club va permetre recuperar el seient, però es desconeix quantes persones amb abonament s'hi van acollir. Sigui com sigui, la recaptació ha estat la més alta de la temporada.