Mig centenar de persones ocupen un hotel de Núñez y Navarro a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra treuen els manifestants a la força després de més de tres hores de protesta contra el desallotjament de Can Sanpere

Ocupació a l'hotel 1898
Ocupació a l'hotel 1898 | Can Sanpere
NacióDigital
08 d'abril del 2022
Actualitzat a les 19:20h
Prop de 50 persones han ocupat aquest divendres el vestíbul de l'hotel 1898 de Barcelona, propietat de Núñez y Navarro, per exigir el fre al desnonament del recinte Can Sanpere de Premià de Mar. Els manifestants han volgut fer sentir la seva veu en aquest establiment cèntric del barri del Raval "per tenir més visibilitat" i denunciar el desallotjament sol·licitat per la immobiliària, propietària del recinte fabril.

La protesta, però, ha estat denunciada pels responsables de l'hotel, que han requerit la presència dels Mossos d'Esquadra. Els agents han tret els manifestants a la força quan aquests feia més de tres hores que bloquejaven el vestíbul. La policia ha identificat els participants a l'acció.

En un manifest llegit durant la protesta, la plataforma contrària al desallotjament de Can Sanpere ha exigit que s'aturi el llançament amb data oberta que hi ha actiu des del 18 de març. El col·lectiu ha carregat contra la immobiliària Núñez y Navarro acusant-la de ser una "màfia" que "esprem i trepitja les classes populars". La plataforma insisteix a demanar a l'Ajuntament que executi l'expropiació de Can Sanpere per convertir l’espai en una zona 100% pública. 

Arxivat a