Les 4 estrenes de Netflix, Amazon i Filmin que has de veure aquest cap de setmana

Una guanyadora de l'Oscar, un western d'altíssima qualitat, un thriller sobre espionatge i les aventures de dues ballarines

Tres de les estrenes més importants del cap de setmana
Tres de les estrenes més importants del cap de setmana | ND
Victor Rodrigo
08 d'abril del 2022
Actualitzat a les 19:14h

Sol, primavera i bon temps. Són els ingredients per a un cap de setmana immillorable per entrar a les vacances de Setmana Santa en la millor de les condicions. Ara bé, si per fortuna o per desgràcia no es pot marxar de casa, les plataformes preparen una bona bateria de novetats per omplir els catàlegs i donar opcions a tots els seus subscriptors. Netflix, Amazon Prime Video, HBO, Filmin, Movistar, Disney i companyia estrenen diverses pel·lícules notòries que permetran a tots aquells que es quedin a casa gaudir de la seva estada. Us presentem les millors:

The Sisters Brothers - Filmin
Un dels millors westerns contemporanis que s'han fet mai. El cineasta francès Jacques Audiard esbudella el romanticisme cinematogràfic creat a través d'aquest gènere i ens presenta dos germans que sobreviuen com poden en un infern com és el Far West. El film enfronta el caos contra la civilització; la decència humana contra aquells que ja hi han renunciat i viuen gairebé com animals; la recerca d'un futur contra els que han acceptat la mort i cada dia és un regal per a ells. No és una pel·lícula fàcil d'empassar, però és un beuratge d'altíssima qualitat. Joaquin Phoenix i John C. Reilly són la dupla protagonista, amb uns secundaris de luxe com Jake Gyllenhaal i Riz Ahmed


Las niñas de cristal - Netflix
El creador de la pel·lícula ¿A quien te llevarías a una isla desierta?,Jota Linares, presenta aquesta història sobre la dramàtica pressió que pateixen les ballarines del Ballet Clàssic Nacional. Una espècie de Black Swan a l'espanyola, des d'una perspectiva molt més juvenil però sense infantilitzar la càrrega dramàtica: la gelosia, l'aïllament, la responsabilitat, les pressions familiars o les incerteses d'un futur fent carrera a l'escenari. Maria Pedraza, Paula Losada i Ana Wagener són les cares més visibles d'aquesta nova obra de Netflix.


Una cita con el pasado - Amazon Prime Video
El thriller d'intriga més destacat de tot el cap de setmana, gràcies al guió d'Olen Steinhauer, responsable de la sèrie Berlin Station. Chris Pine protagonitza aquesta història d'espionatges, en que la CIA encarrega a un agent descobrir qui ha estat el responsable de la filtració dels noms de 100 membres de l'agència. Durant la seva investigació es retroba amb la seva antiga col·lega i examant Celia Harrison. La parella es veurà obligada a difuminar els límits entre la professió i la passió mentre reexaminen la missió en què van participar 6 anys enrere.


Drive My Car - Filmin
Una de les obres de l'any aterra aquest cap de setmana a Filmin, plataforma que aposta (i aconsegueix) reunir obres immillorables de cinema. Guanyadora de l'Oscar a Millor Pel·lícula Internacional, el film de Ryusuke Hamaguchi explora una obra de Murakami amb essències de Txékhov. Un actor i director de teatre accepta muntar l'obra Tio Vania en un festival d'Hiroshima. Allà, coneix la Misaki, una jove reservada que li han assignat com a xofer. A mesura que passen els trajectes, la sinceritat creixent de les converses els obliga a enfrontar-se al seu passat. Un guió i una fotografia que enlluernen.