Barcelona acollirà un macrofestival sense precedents: «e-sports», Ibai, «streamers», art urbà i música

Mediapro crea el UBeat Live, un esdeveniment que reunirà la flor i nata dels creadors de contingut, a més de competicions, concerts i actes a la Fira de Barcelona, de l'1 al 3 de juliol

Els creadors se citaran a Barcelona al juliol
Els creadors se citaran a Barcelona al juliol | Mediapro
07 d'abril del 2022
Actualitzat a les 17:39h
Barcelona serà l'escenari del primer macrofestival dirigit especialment per a la generació Z. De l'1 al 3 de juliol se celebrarà el UBeat Live a la Fira de Barcelona, un festival que aglutinarà els esports electrònics, els creadors de continguts, els streamers més famosos del panorama hispànic, a més de la creativitat musical i artística de màxim nivell. Mediapro crea el primer format d'aquestes característiques a Catalunya, pràcticament sense cap precedent a nivell estatal, on situarà Barcelona en el punt de mira del sector a nivell internacional. Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i de la Fira, el festival "neix per donar resposta a la demanda de les noves generacions de consumidors". Des de l'auditori de l'edifici de Mediapro de l'avinguda Diagonal, les dues cares més visibles de Ubeat, Cristinini i Kapo013, han presentat el format com "un dels més ambiciosos que s'han fet mai" a la capital catalana.

La intenció dels organitzadors és clara: convergir tots aquells esdeveniments virtuals que apassionen els joves i adolescents de les noves generacions en un macrofestival presencial. Amb un pressupost variable d'entre 4 i 5 milions, Mediapro, com ha explicat la directora d’Innovació i Nous Negocis del grup, Mari Carmen Fernández, ha anunciat que el seu objectiu és "consolidar el model a Barcelona i internacionalitzar-lo". Fernández també ha proclamat que el Ubeat Live es podrà celebrar, si la pandèmia ho permet, a Mèxic a finals del 2022. El format, que gaudirà d'espais interiors i exteriors, aglutinarà unes 50.000 persones. Ara per ara es desconeix la llista completa de totes les celebritats i creadors que hi participaran, però Mediapro ja n'ha presentat diversos.
 
Arxivat a