Un mort en l'incendi d'una nau industrial de Sabadell amb marihuana a dins

Dues persones mes han resultat intoxicades i han hagut de ser traslladades a l'hospital Taulí

La presència dels Mossos al lloc del foc
La presència dels Mossos al lloc del foc | Juanma Peláez
15 de març del 2022
Actualitzat a les 15:40h
Els Bombers de la Generalitat han trobat una persona sense vida en l'incendi d'una nau industrial de Sabadell, que s'ha declarat aquesta matinada i que es troba a la C-1413a, a l'altura del punt quilomètric 25, camí de Sentmenat, i fora de la trama urbana, a la zona coneguda com finca Corrals Nous. A més, hi ha hagut dos intoxicats que han necessitat ser traslladats a l'Hospital Parc Taulí.

Segons han informat els Bombers, que han rebut l'avís quan faltaven 15 minuts per a la una de la matinada, han actuat per un foc en aquest espai i un cop han extingit les flames han trobat el cadàver, que està pendent d'identificar, però que la Policia Municipal de Sabadell ha indicat es tracta d'una dona.
 

L'interior de l'espai que s'ha cremat Foto: Juanma Peláez


A l'exterior hi havia tres persones, dues de les quals, dos homes de 46 i 19 anys, han necessitat que les tractessin al Taulí per inhalació de fum i l'altra l'han atès in situ, que han intentat socórrer la víctima. En menys de mitja hora, els Bombers han controlat l'incendi.

Segons ha pogut saber NacióDigital, a la nau industrial hi havia un cultiu de marihuana -d'una mica més de 200 plantes- i la persona no vivia en aquesta masia. Sigui com sigui, els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació per esclarir les causes del foc i la relació amb la mort.
 

Agents de la policia catalana inspeccionat el lloc Foto: Juanma Peláez


Fins al lloc s'han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), amb suport psicològic, i unitats de la Policia Municipal de Sabadell i Mossos d'Esquadra.