La final de la Champions canvia de seu i es disputarà a París

La UEFA condemna els atacs russos a Ucraïna i agraeix el suport i compromís de Macron per traslladar el partit a la capital francesa

El trofeu de la Lliga de Campions
El trofeu de la Lliga de Campions | Europa Press
NacióDigital
25 de febrer del 2022
Actualitzat el 15 de gener del 2024 a les 16:42h
La final de la Lliga de Campions de futbol masculina canvia de seu. S'havia de disputar a Sant Petersburg el 28 de maig, però la guerra amb Ucraïna ha portat la UEFA a fer un canvi d'ubicació. Així, finalment es disputarà a París,  concretament al Stade de France de la capital francesa a les nou del vespre.
"La UEFA desitja expressar el seu agraïment i afecte al president de la República Francesa, Emmanuel Macron, pel seu suport personal i compromís perquè el partit més prestigiós del futbol europeu de clubs es traslladi a França en un moment de crisi sense precedents", escriu l'organització en un comunicat aquest divendres. 

No és el primer cop en la història del torneig europeu que s'ha de canviar la seu de la final. Les darreres dues edicions tenien inicialment Istanbul com a ciutat amfitriona, però la pandèmia de la Covid-19 va obligar a celebrar les finals a Lisboa i Porto. Istanbul serà seu de la final del 2023.