Un cotxe s'encasta contra una comissaria de la policia espanyola a Barcelona

Hi ha diversos ferits en el sinistre del vehicle amb una bicicleta, just al costat de l'Hospital de Sant Pau

Recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau, al costat d'on ha succeït l'accident
Recinte modernista de l'Hospital de Sant Pau, al costat d'on ha succeït l'accident | Bernat Cedó
Victor Rodrigo
17 de febrer del 2022
Actualitzat a les 18:59h
Un cotxe s'ha estimbat contra la comissaria de la policia espanyola del carrer Sant Antoni Maria Claret de Barcelona després d'un incident amb una bicicleta. Segons ha avançat Betevé, el sinistre ha provocat diversos ferits, dels quals es desconeix la gravetat, però fins ara se'n comptabilitzen quatre. El cotxe, que ha bolcat en maniobrar per no xocar amb la bicicleta, ha hagut de ser retirat pels Bombers de Barcelona de la façana de la comissaria i de la vorera.

Segons diversos testimonis citats per la televisió pública barcelonina, el vehicle circulava molt de pressa i ha pujat a la vorera del carrer del barri de l'Arpa. En pujar-hi, el cotxe ha passat per sobre d'una bicicleta del Bicing que hi havia situada a terra, provocant el sonat sinistre i que el cotxe bolqués.

Fins a set dotacions dels Serveis d'Emergències Mèdiques i tres de la unitat de Bombers de la capital s'han traslladat fins al lloc dels fets. El carrer ha estat tallat i precintat, per on tampoc poden accedir veïns. S'estan investigant les causes del sinistre i dels motius pels quals el cotxe ha pujat a la vorera.

Arxivat a