Joanna Pardos: «Les dones són un boc expiatori permanent en totes les èpoques»

La periodista i directora catalana, guanyadora de dos Ondas, estrena aquest dimarts a TV3 el documental "Bruixes, la gran mentida"

La directora catalana ha obtingut dos premis Ondas al llarg de la seva trajectòria professional.
La directora catalana ha obtingut dos premis Ondas al llarg de la seva trajectòria professional. | Cedida
Sílvia Berbís
25 de gener del 2022
Actualitzat a les 10:55h
Emana una energia. L'energia, però també el perfeccionisme, la passió i la genialitat, que aplica en el dia a dia a la seva feina, són ingredients que, lligats al seu compromís social, donen com a resultat una trajectòria professional sòlida i exitosa, com ho demostra el nivell que exhibeixen els seus treballs.

La directora rapitenca Joanna Pardos, guanyadora de dos premis Ondas i també del premi CIMA a la Igualtat, estrena documental aquest dimarts a TV3.

- Aquest dimarts veurem el documental "Bruixes, la gran mentida" al programa de TV3 Sense Ficció. Un treball que no només revisita i trenca mites sobre tot allò preconcebut o aprés que tenim de les bruixes sinó que buceja en el rol de la dona fa quatre segles i plasma paral·lelismes sagnants amb l’actualitat. 

- Precisament l’objectiu de mirar cap al passat en este documental és per reflexionar sobre el present. És un mirall per veure els patrons que hem anat reproduint al llarg dels segles, i que han fet que arrosseguem fins avui els mateixos prejudicis sobre les dones i la maldat femenina. Uns patrons que han servit per apuntalar i fortificar la societat patriarcal on encara vivim.
 
Arxivat a