Alexia Putellas també és la «The Best»

La jugadora blaugrana completa amb el guardó de la FIFA un any replet de premis individuals i col·lectius

Alexia Putellas, amb el «The Best» i la Pilota d'Or
Alexia Putellas, amb el «The Best» i la Pilota d'Or | FCB
17 de gener del 2022
Actualitzat a les 22:35h
Qui havia de ser sinó ella. Alexia Putellas ha estat reconeguda amb el premi "The Best" de la FIFA a la millor jugadora de l'any 2021. La jugadora del Barça, que ha recollit el guardó telemàticament aquest dilluns en una gala celebrada a Zuric, culmina un any d'èxits col·lectius i reconeixements individuals.

I és que aquest "The Best" és l'últim dels premis que ha rebut la catalana, després d'haver vençut a la Pilota d'Or i el Globe Soccer Award i de ser nomenada com a millor jugadora i centrecampista de la Champions League en l'edició passada. A més, també va rebre la Creu de Sant Jordi per part de la Generalitat.

A nivell col·lectiu, ja és prou coneguda la temporada d'ensomni de les blaugranes, que van culminar amb un triplet històric de Copa de la Reina, Lliga i Champions League. De fet, la també culer Jennifer Hermoso ha estat al podi, a més de SamKerr, del Chelsea. Curiosament, cap jugadora blaugrana ha estat en el millor onze de la FIFA.

En la categoria masculina, Robert Lewandowski ha repetit per segon any consecutiu com a millor jugador. El davanter del Bayern ha quedat per davant de LeoMessi i de MohamedSalah.