Un detingut per la seva relació amb la recerca de l'autor d'un tiroteig a Barcelona

Fonts del cos de la policia apunten que no es tracta del responsable dels trets, que va provocar dos ferits

El domicili on els Mossos pensaven que s'havia atrinxerat el tirador
El domicili on els Mossos pensaven que s'havia atrinxerat el tirador | ACN
Bernat Surroca
16 de gener del 2022
Actualitzat el 29 de març a la 13:34h
Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest diumenge un home per la seva presumpta relació amb la recerca de l'autor d'un tiroteig amb arma de foc on dues persones van resultar ferides dissabte al barri de Sant Martí de Barcelona. Els agents del cos de la policia tenen oberta una operació de recerca, després de no trobar ningú al pis on dissabte creien que s'havia atrinxerat el presumpte autor dels trets.

Segons apunten fonts de la policia catalana, el detingut no és, a priori, el responsable dels trets, però està presumptament relacionat amb l'incident.

Dissabte, després de rebre informacions que el presumpte autor dels trets s'havia atrinxerat en un pis, els Mossos van acordar la zona entre el carrer Maresme i el carrer Pere IV i, quan van entrar a l'immoble, no hi van trobar ningú. La investigació continua oberta.

Els dos ferits per arma de foc van ser ingressats a l'hospital, però la seva vida no corre perill. Segons les primeres informacions, el tiroteig s'ha produït per un assumpte de drogues.

Arxivat a