TMB exculpa el conductor d'autobús acusat de no obrir les portes a dues noies

Els paràmetres tècnics de la investigació interna indiquen que va obrir la porta en la primera parada que se li va sol·licitar

La família va posar una reclamació a TMB el mateix dijous perquè els fets eren "gravíssims"
La família va posar una reclamació a TMB el mateix dijous perquè els fets eren "gravíssims" | Adrià Costa
NacióDigital
30 de desembre del 2022
Actualitzat a les 9:55h
Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha conclòs que el conductor de l'autobús H16 investigat per suposadament no obrir les portes a dues adolescents dijous de la setmana passada va actuar correctament. Segons la investigació interna, els paràmetres tècnics indiquen que va obrir la porta en la primera parada que se li va sol·licitar. Així, TMB tanca la investigació per la denúncia d'una dona segons la qual el conductor s'havia negat a deixar baixar les seves filles, de 12 i 18 anys.

Segons el relat que va fer a Twitter, en prémer el botó abans d'arribar a la parada de casa seva, el conductor no va obrir les portes i tampoc a la parada següent. Ho va fer, segons elles, quan la de 18 anys va dir en veu alta que trucaria a la família. Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha conclòs que el conductor de l'autobús H16 investigat per suposadament no obrir les portes a dues adolescents, dijous de la setmana passada va actuar correctament.

La família va posar una reclamació a TMB el mateix dijous perquè els fets eren "gravíssims". L'empresa va enviar una resposta a la família, que aquesta considera "insuficient". Segons l'escrit penjat per la dona a les xarxes socials, l'empresa va respondre que no havia pogut identificar el conductor de l'autobús perquè no s'ha facilitat el número de calca o la matrícula de l'autobús.
 
TMB ja va respondre dilluns a les dones a través de les xarxes socials assegurant que ha obert una investigació per esclarir els fets. A més, s'ha posat a disposició de la dona per al que necessiti i perquè els pugui aportar tota la informació de què disposi. L'empresa reconeix que la resposta donada anteriorment va ser "inadequada".

 
Arxivat a