Alexia Putellas i el Barça, altre cop premiats com els millors del món

El futbol femení blaugrana i la seva capitana recullen els premi Globe Soccer a millor equip i millor jugadora

Alexia Putellas rep el premi de millor jugadora del món
Alexia Putellas rep el premi de millor jugadora del món | Globe Soccer Awards
27 de desembre del 2022
Actualitzat a les 19:59h
Els reconeixements a les jugadores del Barça i a la seva excel·lent temporada del triplet no s'aturen. Alexia Putellas ha recollit aquest dilluns els premis Globe Soccer que la reconeixen com a millor jugadora del món i a l'equip femení blaugrana com a millor equip. Com ja ha fet en altres actes d'entrega de premis, la capitana ha anat fins a Dubai acompanyada de la seva mare i la seva germana.

Així doncs, la de Mollet del Vallès completa un any d'ensomni a nivell individual, en què també ha guanyat el premi de la UEFA a millor jugadora d'Europa i la Pilota d'Or, i a nivell col·lectiu, amb la consecució del triplet de Lliga, Copa de la Reina i Champions League. Altre cop, entre les candidates al premi Globe Soccer també hi havia les blaugranes Jennifer Hermoso i Lieke Martens.

Pel que fa a la secció masculina, hi ha hagut sorpresa en el premi a millor jugador, amb la victòria d'un Kylian Mbappé que ha superat a la Pilota d'Or Leo Messi. Per altra banda, Itàlia ha estat reconeguda com la millor selecció de l'any i dos vells coneguts blaugranes com Ronaldinho i Txiki Begiristain han rebut el premi a la trajectòria i a director esportiu de l'any respectivament.