La Covid entra als vestidors de Barça i Espanyol després de Nadal

Els blaugranes tornen als entrenaments amb dos positius mentre que els blanc-i-blaus detecten cinc jugadors amb la malaltia

Últim partit de Lliga entre Barça i Espanyol
Últim partit de Lliga entre Barça i Espanyol | La Liga
27 de desembre del 2022
Actualitzat a les 21:05h
La Covid entra als vestidors dels equips catalans després de Nadal. El Barça tornarà als entrenaments aquest dimarts amb un integrant menys per haver-se contagiat del virus. En concret, es tracta del central francès Clément Lenglet i del lateral brasiler Dani Alves. En cas de confirmar-se, seria el tercer cas de coronavirus a la plantilla blaugrana des de l'inici de la pandèmia, després de Sergio Busquets i Sergi Roberto.

Precisament només fa uns dies, el Reial Madrid va patir un brot a la plantilla pel qual sis jugadors del primer equip van acabar resultant positius, sumant un total de 18 jugadors blancs que han passat la malaltia durant tota la pandèmia. El Barça no s'hauria de trobar amb aquesta incidència, ja que els jugadors estan de vacances des del dia 21 de desembre, i, per tant, no hauran tingut contacte -almenys en l'àmbit del club- amb Lenglet i Alves.

Més preocupant és la situació a l'Espanyol, que aquest mateix dilluns ha comunicat que ha detectat cinc positius per Covid entre jugadors del primer equip, a més de dos a l'staff tècnic. Segons explica l'equip català en un comunicat, els set casos estan aïllats seguint els protocols de la Lliga i es troben bé. No deixa de ser, però, un infortuni amb el calendari que ve en les pròximes setmanes.