Roben els regals de Nadal dels infants vulnerables del Raval de Barcelona

Els lladres, que van entrar de matinada, també s'han s'han endut tots els bitllets d'anada i tornada per a les colònies dels infants en exclusió social del barri barceloní

Victor Rodrigo
24 de desembre del 2021
Actualitzat a les 17:03h
Els fets es van produir de matinada
Els fets es van produir de matinada | Arxiu
Els nens vulnerables de la Fundació Joan Salvador Gavina del Raval s'han quedat sense regals de Nadal. El motiu ha estat que els han robat aquest dijous al matí. Segons explica Betevé, s'han endut una trentena de presents que ja tenien embolicats i estaven destinats, amb els noms inclosos, per a tots aquells infants del barri barceloní, un dels més pobres de la capital catalana i amb més nens amb dificultats econòmiques. A més, no és el primer cop que pateixen un robatori.

La fundació intenta aconseguir un altre cop els regals per als més petits a càrrec seu, però admeten fortes dificultats. Tal com explica la televisió pública barcelonina, els infants havien escrit una carta amb el regal que els feia més il·lusió, però aquest any es poden arribar a quedar sense. "Continuarem lluitant pels infants del Raval. La maldat no ens ha de frenar: trobarem la manera que puguin obrir els seus regals quan toca i que rebin el que esperen", explica en declaracions a Betevé Olga Cubides, cap d'administració de la Fundació.

Ara per ara, hi ha entitats que estan disposades a ajudar l'organització. El problema major és que els lladres no només han robat els regals, sinó que també s'han endut tots els bitllets d'anada i tornada per a les colònies que tots ells havien de fer els dies festius. També els han robat 650 euros en efectiu que havien de servir per dur els més petits i els adolescents a una jornada al Poble Espanyol. No només això: també un televisor, ordinadors portàtils, telefons mòbils...

Els fets es van produir de matinada, quan una veïna va alertar la Guàrdia Urbana que uns desconeguts havien entrat a l'edifici de la fundació. "Ens sentim molt vulnerables", ha explicat dolguda Cubides, que ha recordat que l'entitat fa 42 anys que presta ajuda als més petits en exclusió social al Raval de Barcelona.

Arxivat a