Enquesta | Faràs canvis en la planificació de Nadal per la Covid?

El Govern vol recuperar el toc de queda, limitar les reunions a deu persones i rebaixar l'aforament en restauració, cultura, esport, gimnasos i comerç

Fira de Santa Llúcia de Barcelona.
Fira de Santa Llúcia de Barcelona. | Àlex Marin
21 de desembre del 2021
Actualitzat el 27 de desembre a les 12:31h
Després de dies amb els contagis disparats i a les portes de les celebracions nadalenques, el Govern ha decidit moure fitxa per intentar contenir l'expansió de la sisena onada i l'arribada de la variant òmicron. El reguitzell de mesures anunciades implica tornar a les restriccions severes: toc de queda entre la una i les sis de la matinada, tancament de l'oci nocturn, rebaixa en l'aforament de la restauració -50% en interior, 100% a les terrasses- i també en la cultura, gimnasos i el comerç -70% en els tres casos-.

Des del mes d'octubre havien decaigut totes les mesures restrictives, però l'avenç dels indicadors de la pandèmia han obligat a un gir que era imprevist fa tan sols una setmana, quan el Govern les descartava abans de Nadal. Les decisions hauran de ser validades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), i l'executiu espera que puguin entrar en vigor a partir de la nit de dijous. I tu, faràs canvis en la planificació de Nadal per la Covid?
 

​ 

​