Escàndol al sorteig de la Champions: s'ha de repetir per un embolic amb les boles

Messi tornarà a enfrontar-se contra el Reial Madrid després de la repetició del sorteig europeu

13 de desembre del 2021
Actualitzat a les 22:22h
Arshavin, durant el sorteig
Arshavin, durant el sorteig | UEFA
El sorteig de les eliminatòries de la Champions League sempre és una font de polèmiques per les sospites dels aficionats, però aquesta temporada ha anat més enllà i s'ha hagut de repetir a les 15 hores en una escena totalment inèdita i surrealista.

L'Atlètic de Madrid era un dels afectats per l'embolic majúscul protagonitzat per l'organisme europeu de futbol. I és que, en el bombo dels seus possibles rivals, no hi han introduït la bola del Manchester United. D'aquesta manera, no li podia tocar el club anglès. Provisionalment, li havia tocat el Bayern de Munic, però finalment es trobarà contra el Manchester United de Cristiano Ronaldo.

L'altre cas de controvèrsia ha estat el del Vila-real. Després de disputar la fase de grups contra el United, li han posat al bombo i li ha tocat. En veure l'error, han tret la següent bola, que era la del Manchester City. En la repetició de sorteig, li ha tocat un altre rival força exigent com és la Juventus de Torí.

La repetició del sorteig ha implicat nous rivals per a tothom. Així, el Reial Madrid, que s'havia d'enfrontar al Benfica, tindrà finalment un rival molt més complicat, com és el PSG, i que implicarà el retorn de Messi i Ramos al Santiago Bernabéu. La repetició no ha afectat el sorteig de l'Europa League, que ha emparellat el Barça amb el Nàpols.