Educació obre expedient per investigar els abusos de l'exprofessor de l'Escola Barcelona i excoordinador del Barça

Gonzàlez-Cambray: "Volem aclarir què ha passat i quins mecanismes han fallat"

Josep González-Cambray, conseller d’Ensenyament
Josep González-Cambray, conseller d’Ensenyament | ACN
I.M.
11 de desembre del 2021
Actualitzat a les 18:27h
El conseller d'Educació, Josep Gonzàlez-Cambray, ha anunciat que el seu Departament obre expedient i investigarà els 20 anys d'abusos de l'exprofessor d'educació física de l'Escola Barcelona i excoordinador de futbol base del Barça, Albert Benaiges.
 
"L'escola ha de ser un espai lliure de tota violència. Aquestes situacions són intolerables i cal actuar amb la màxima fermesa. Per això, obrim un expedient per aclarir què ha passat i quins mecanismes han fallat", ha afirmat Gonzàlez-Cambray aquest dissabte en un fil de piulades a Twitter. "Farem tots els canvis necessaris perquè una situació així no es torni a produir i estem a disposició dels Mossos per aportar tota la informació que ajudi a la investigació", ha continuat el titular d'Educació.

De fet, Gonzàlez-Cambray ha recordat que l'alumnat disposa des de fa uns mesos d'una eina per denunciar aquestes situacions de forma anònima: la UsApps. "Des d'avui mateix, posem a disposició de tots els exalumnes la Unitat de Suport a l'Alumnat en Situació de Violència i tots els recursos que se'n deriven", ha conclòs el conseller d'Educació.
Arxivat a