Exhaurides les dosis de vacunació sense cita prèvia a Fira de Barcelona

Hi ha hagut llargues cues aquest diumenge al matí

Les cues per rebre la punxada contra la Covid-19
Les cues per rebre la punxada contra la Covid-19 | ACN
NacióDigital
05 de desembre del 2021
Actualitzat a la 13:20h
Les 1.500 dosis de vacunació disponibles per aquest diumenge a Fira de Barcelona s'han exhaurit. És un dels dos punts habilitat a la capital catalana que no és necessària la cita prèvia. De fet, des de primera hora ja s'han aplegat centenars de persones per rebre la punxada. 

Abans de l'obertura, a les nou del matí, la filera de gent que s’esperava arribava folgadament a la plaça Espanya. Així s’ha mantingut fins que, dues hores després, el personal ha anunciat que s'havien exhaurit.

Moltes de les persones que feien cua, com ara la Samira, ja ho van intentar ahir a La Maquinista, que és altre punt de vacunació sense cita prèvia. “Ho he anat deixant per problema d’horaris i ara m’ha tocat córrer i fer hores de cua. Espero aconseguir-ho avui”, ha apuntat. L'Àlex, que espera rebre la segona dosi, "porto tota la setmana intentant demanar hora". Unes queixes que també ha compartit la Maria Àngels, que ha assegurat que "ara està molt mal organitzat, diuen que és sense cita i no és veritat". 

El Cristian, que ha detallat que no resideix a Catalunya, ha definit que "aquests dies és molt complicat" aconseguir vacunar-se i ha dit que ja havia intentat rebre la punxada sense cita dues vegades més.  

Arxivat a