​Gavi rep l'alta hospitalària després de patir una commoció en el partit contra el Betis

El jugador ha rebut una forta pilotada i ha estat retirat del terreny de joc amb llitera

Gavi, en el moment de ser retirat amb llitera
Gavi, en el moment de ser retirat amb llitera | FC Barcelona
Pere Pratdesaba
05 de desembre del 2021
Actualitzat a les 7:56h
El jugador del Barça Gavi ha rebut l’alta hospitalària després d’unes proves “satisfactòries”, segons ha informat el club en un comunicat. El migcampista va patir una petita commoció contra el Betis i va haver de ser retirat amb llitera.

La jugada va arribar al minut 32, amb el marcador encara amb empat a zero. Gavi va rebre una forta pilotada a la cara i va caure mig estabornit. En caure, va tornar a picar amb el cap contra la cama del lateral del Betis Héctor Bellerín. El jugador va patir un mareig però va continuar jugant.

Al cap d’uns minuts va perdre l’equilibri i va tornar a caure a terra, marejat. Els serveis sanitaris van tornar a entrar al camp i van decidir retirar el jugador del terreny de joc, mig commocionat.

Tal com especifiquen els protocols en una lesió com aquesta, Gavi va ser traslladast de seguida a un centre hospitalari on li han fet les proves corresponents. El jugador va sortir de l’hospital amb l’alta unes hores més tard.

El Barça ha tornat a acusar la falta d'efectivitat en els últims metres i no ha pogut impedir la primera derrota del Barça de Xavi, al seu propi camp, contra el Betis (0-1). L'equip del terrassenc suma 23 punts en 16 jornades –amb un partit menys- i buscarà recuperar-se de la derrota en el transcendental partit de Champions del dimecres vinent al camp del Bayern de Munic.