Les millors estrenes de sèries de desembre a Netflix, HBO i Disney

Les plataformes presenten una bateria de novetats i noves temporades per l'últim mes del 2021

Les millors estrenes del novembre
Les millors estrenes del novembre | ND
30 de novembre del 2021
Actualitzat el 01 de desembre a les 9:50h
El desembre és sinònim de balanç, de recopilatoris i de llistes de "millors i pitjors" produccions de l'any. Però també és un mes per estrenar les últimes perles de la temporada natural, amb diverses sorpreses i reserves destinades a enamorar els amants de les sèries. Les principals plataformes preparen una bateria de novetats per a les pròximes quatre setmanes, en especial Netflix i Disney+.

El final de La Casa de Papel -que presenta la segona part de la cinquena temporada-, el retorn de sèries com The Witcher o Cobra Kai seran els plats forts de desembre juntament amb les grans estrenes de sèries com Dan Brown: El símbolo perdido; El libro de Bobba Fett o el reboot de The Wonder Years, que aquí va gaudir d'un gran èxit com Aquellos maravillosos años. Seleccionem les millors de les pròximes quatre setmanes:

La Casa de Papel (Temporada 5, segona part) - Netflix, 3 de desembre
Per fi. Tornen Álvaro Morte, Úrsula Corberó i companyia. Una de les cinc millors sèries de tota la història de la plataforma Netflix arriba al seu final després de sis temporades naturals -la cinquena, dividida en dues parts- per acomiadar un repartiment icònic que ha inundat les pantalles de milions de persones a tot el país. L'emotivitat i l'explosivitat per estirar les trames fins a les últimes conseqüències per intentar resoldre tot el que queda pendent serà el màxim atractiu per als fans d'aquesta sèrie. A Netflix li costarà remuntar un èxit com el de La Casa de Papel.


Harlem - Amazon Prime Video, 3 de desembre
Una de les estrenes més fresques i atractives de tot l'any arriba aquest desembre. Seguint el rastre de la immensa sèrie Girls de Lena Durham, aquesta nova ficció se centra en quatre amigues joves afroamericanes que intenten tirar endavant des de Harlem, el mític barri de Nova York de la seva comunitat. A través de quatre personatges, quatre dones, construïdes amb intel·ligència, carisma i intencionalitat d'evolució, la sèrie es presenta com un corrent d'aire fresc en un sector de l'humor que no ha explotat, encara, aquesta nova via.


And just like that - HBO Max, 9 de desembre
La nova seqüela de Sex and the City arriba a la plataforma HBO en format minisèrie. Per a neguit dels fanàtics, la nova producció arribarà sense el personatge de Samantha (Kim Cattrall). Tot i això, la trama seguirà la Carrie, Miranda i Charlotte mentre naveguen pel viatge des de la complicada realitat de la vida i l'amistat als 30 fins a la realitat encara més complicada de la vida i l'amistat als 50.
 

El retorn de 3 de les 4 protagonistes Foto: HBO


The Witcher (Temporada 2) - Netflix, 17 de desembre
Tant per als amants del videojoc, de la saga literària com els de la sèrie que va estrenar Netflix el 2019 estan d'enhorabona: Henry Cavill i The Witcher tornen aquest desembre amb la mateixa fòrmula d'èxit que va catapultar la primera temporada. Un univers medieval de fantasia carregat de testosterona, lluites amb espasa i molta màgia. La nova temporada incorporarà un grapat de nous personatges i malvats, a més del retorn dels principals protagonistes.
 

Henry Cavill torna a interpretar el mag medieval Foto: Netflix


Sin novedad - HBO Max, 19 de desembre
Rodrigo Sopeña dirigeix aquesta nova minisèrie d'HBO Espanya que protagonitzen noms destacats de la comèdia de l'estat, com Carlos Areces, Arturo Valls o Toni Acosta. La trama gira al voltant de sis personatges: dos policies en una vigilància nocturna, dues inspectores que coordinen l'operació des de la centraleta de la comissaria i un parell de delinqüents. Tots ells estan desitjant "passar a l'acció". A partir d'aquí, la trama es complica. Fàcil comèdia per pair aquest Nadal.


Dan Brown: El símbolo perdido - Movistar+, 19 de desembre
Primera ficció que adapta una obra de Dan Brown amb dues peculiaritats molt visibles: una, no és una pel·lícula, i dues, el professor Langdon no és interpretat per Tom Hanks. Amb aquest escenari arriba la minisèrie sobre l'obra El símbol perdut, una de les darreres peces literàries de l'autor nord-americà. La trama se centra principalment als Estats Units, al voltant d'una conspiració maçònica que durà el protagonista a visitar, descobrir i desemmascarar alguns dels símbols més icònics de la potència mundial d'occident.


Emily in Paris (Temporada 2) - Netflix, 22 de desembre
La sèrie frívola per excel·lència de Netflix ha gaudit d'un immillorable èxit donada la condició de la seva trama, els seus personatges i la seva projecció. Malgrat això, compleix a la perfecció una funció d'escapament, entreteniment i diversió per a totes aquelles persones que gaudeixen amb la moda, les models i l'alta costura de París. Una sèrie dissenyada a través de posts d'Instagram, acaba convertint-se en una afable caricatura de si mateixa que es deixa gaudir. Lily Collins està gratament creïble com a jove consentida i inexperta que es va descobrint, a si mateixa, amb el rictus impostat d'una influencer.
 

Collins torna a París per interpretar la ja icònica celebritie Foto: Netflix


The Wonder Years - Disney+, 22 de desembre
A finals dels anys 80 i a principis del 90 va arrasar a tot el planeta la sèrie Aquellos maravillosos años, el retrat d'una família de classe mitjana durant les dècades dels anys 60 i 70, que viu els períodes de transformació històrics de l'època. Un veritable producte de nostàlgia que va atrapar milions de persones... blanques. Ara, arriba una nova versió d'aquelles dècades i de la mateixa història -centrada als Estats Units- a través d'una família normal, afroamericana, que va viure des d'una perspectiva diferent tots els canvis socials, polítics i culturals del país entre aquells 20 anys. 
 

La nova família de «The Wonder Years» Foto: Disney


The Book of Boba Fett - Disney+, 29 de desembre
L'immens èxit de la sèrie The Mandalorian ha obert possibilitats infinites per a l'univers galàctic d'Star Wars i per a l'aparició de sèries, minisèries i espais alternatius per a Disney. És el cas d'aquesta nova ficció, que aborda la història d'un dels personatges secundaris més mítics de la saga original creada per George Lucas: Boba Fett. El caça-recompenses, fill de l'home en el qual es basen tots els clons de l'exèrcit de la república, formarà part de la línia temporal compartida pels personatges del Mandalorià i Ahsoka Tano.


Cobra Kai (Quarta Temporada) - Netflix, 31 de desembre
Cobra Kai és el clar exemple que grans èxits cinematogràfics poden tenir una segona vida a la petita pantalla amb un nou enfocament. L'últim dia de l'any, abans d'entaular-se amb tota la família, estarà disponible la darrera temporada de la sèrie spin-off de Karate Kid. Encara que seguirà el rastre de les temporades anteriors -que fan moltes referències a les pel·lícules originals-, la sèrie segueix sabent com enfrontar-se al present de manera atractiva per als fans.