Leo Messi engrandeix la seva llegenda amb la setena Pilota d'Or

El jugador del PSG obté el guardó per segona temporada consecutiva pel seu paper amb el Barça i especialment amb Argentina

Messi, amb la Pilota d'Or
Messi, amb la Pilota d'Or | Ballon d'Or
29 de novembre del 2021
Actualitzat a les 23:18h

No es cansa de guanyar. Leo Messi ha aconseguit aquest dilluns, a París, la seva setena Pilota d'Or. L'argentí ha estat nomenat millor jugador del 2021 per la seva última temporada al Barça i la Copa Amèrica obtinguda amb Argentina, un dels títols que més se li resistia.

L'argentí, que ha arrencat a mig gas en els primers mesos al PSG, ha rebut més suport en la votació que Lewandowski, Jorginho, Benzema i Kanté. D'aquesta manera, es distancia encara més de Cristiano Ronaldo, que es queda amb cinc trofeus.

Els altres premis de la cerimònia encara han tingut un color més blaugrana. En primer lloc, Pedri ha guanyat el premi Kopa, que l'acredita com al millor jugador sub21 de l'any. D'altra banda, Alexia Putellas ha fet història en aconseguir la Pilota d'Or femenina després d'una temporada brillant al Barça.

Messi ha exhibit felicitat, especialment pel fet que el guardó hagi arribat per la seva feina a la selecció: "Sempre tenia la sensació que em quedava alguna cosa, una espineta, i aquest any vaig aconseguir el somni que tant desitjava i al final va arribar", ha dit. Pel que fa al Barça ha passat de puntetes, de la mateixa manera que amb el PSG: "Agraït amb els companys", ha afirmat.

En el discurs de guanyador, Messi ha reconegut que Robert Lewandowski mereixia la distinció l'any passat, quan no hi va haver gala per la pandèmia: "Crec que France Football t'hauria de donar la Pilota d'Or que mereixes de l'any passat", li ha dit públicament. Sobre el seu futur, el jugador de 34 anys ha assegurat que "no sé quant em queda, però espero que sigui molt perquè gaudeixo molt del futbol".