Denuncien una doble agressió homòfoba a la sortida de la discoteca Safari de Barcelona

Un grup de cinc encaputxats hauria apallissat dos joves al carrer de Tarragona

Imatge de la discoteca Safari
Imatge de la discoteca Safari | Safari
NacióDigital
28 de novembre del 2021
Actualitzat a les 22:04h
Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió a la sortida de la discoteca Safari, a Barcelona, succeïda la matinada de divendres a dissabte. Segons ha informat el cos, hi ha dues denúncies pels fets i s'està buscant l'agressor.

Un usuari de Twitter ha denunciat que un grup de cinc encaputxats van tirar a terra dos nois i els van apallissar al carrer de Tarragona i ha assegurat que es tracta d'una doble agressió homòfoba. Segons l'usuari, un dels agredits està estable i de l'altre no en saben res. Per la seva banda, l'Observatori Contra l'Homofòbia (OCH) ha condemnat els fets i ha activat els protocols per posar-se a disposició dels afectats i oferir-los assessorament jurídic i acompanyament.

La mateixa nit hi va haver un altre incident contra el col·lectiu LGTBI a la discoteca Apolo. Segons una clienta, una noia trans va ser expulsada del lavabo femení pels agents de seguretat de l'establiment. La sala s'ha disculpat a les xarxes socials pels fets i ha assegurat que està "reforçant la formació al personal per garantir espais amables amb tothom".

Arxivat a