Denuncien agressions trànsfobes i homòfobes a les discoteques Apolo i Safari de Barcelona

Els fets s'han produït la matinada d'aquest dissabte i clients dels dos locals d'oci nocturn ho exposen a Twitter

I.M.
27 de novembre del 2021
Actualitzat a les 16:20h
Clients de les discoteques Apolo i Safari de Barcelona denuncien agressions trànsfobes i homòfobes durant la matinada d'aquest dissabte. Concretament, a la sala del Paral·lel s'ha produït una agressió contra els drets d'una dona trans mentre estava al lavabo. Així ho ha denunciat Bet Font, clienta de l'establiment, al seu compte de Twitter. 
 
"Li van obrir la porta mentre picava i ningú va fer res al respecte", explica la noia, que denuncia també que també la van fer fora a ella mentre treien "a cops i empentes". La sala Apolo ha respost la denúnia de la clienta i ha demanat disculpes per "possibles incidències". 

Per altra banda, també s'ha produït una doble agressió homòfoba a la sortida de la discoteca Safari, especialitzada en l'oci nocturn del col·lectiu LGTBI. "Un grup de cinc encaputxats ha tirat a terra i apallissat a dos nois. Un està estable, de l'altre no en sabem res", ha denunciat Marc Florensa, un client que també estava a la discoteca durant la nit.
 
Els Mossos d'Esquadra, segons informa el Tot Barcelona, ja han rebut denúncia pels fets i estan investigant el cas. La Sala Safari, per ara no s'ha pronunciat públicament pels incidents.
En aquest cas, l'Observatori Contra l'Homofòbia ha condemnat els fets i ha activat els protocols pertinents.
Arxivat a