Detingut un jove per cremar un vehicle de la Guàrdia Urbana durant els macrobotellots de la Mercè

Els Mossos arresten l'home de 25 anys a Lloret de Mar i se l'acusa dels delictes de desordres públics i danys

Dos joves, cremant una moto en el macrobotellot de plaça Espanya
Dos joves, cremant una moto en el macrobotellot de plaça Espanya | ACN
Victor Rodrigo
26 de novembre del 2021
Actualitzat a les 12:32h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 25 anys que presumptament va cremar un vehicle de la Guàrdia Urbana de Barcelona durant els aldarulls del macrobotellot de la Mercè al voltant de la plaça Espanya. L'home va ser arrestat aquest dijous a Lloret de Mar i se l'acusa dels delictes de desordres públics i danys.

Els fets van tenir lloc cap a les 3.30 hores del 25 de setembre entre l'avinguda Maria Cristina i el carrer Rius i Taulet, on agents de la Guàrdia Urbana van estacionar un vehicle no logotipat quan anaven a atendre una emergència provocada durant el botellot. Al costat hi havia altres vehicles logotipats. Diverses persones van causar danys en els cotxes i, en concret, al detingut se li atribueix la crema del vehicle. El jove passarà a disposició judicial aquest dissabte.

Un total de 66 persones van ser detingudes pels aldarulls en el macrobotellot a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona la matinada del dissabte 25 de setembre. Del total, 19 persones eren menors d'edat i han passat a mans de la Fiscalia de Menors. Dels altres 47, aquest dilluns han passat a disposició judicial 19 persones, i almenys 12 han sortit en llibertat provisional, en una causa oberta, entre d'altres, pels delictes de desordres públics, atemptat contra l'autoritat i danys.

Aquella nit va estar marcada per un macrobotellot a la plaça Espanya de Barcelona que va agrupar 40.000 persones. Va haver-hi aldarulls, destrosses, una vintena de detinguts i tretze ferits, i també s'està investigant la denúncia d'una agressió sexual. L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va ser molt crítica amb els fets i els Mossos i la Guàrdia Urbana van haver de reforçar els operatius. Diumenge, el botellot es va traslladar al Bogatell.
Arxivat a