Normalitzada la situació a l'aeroport del Prat després d'un matí de caos pel temporal

Aena ha recuperat l'activitat aquest migdia, un cop s'ha pogut garantir la seguretat de la pista que ha calgut tancar a primera hora d'aquest dijous

Passatgers a l'aeroport del Prat
Passatgers a l'aeroport del Prat | Europa Press
Victor Rodrigo
25 de novembre del 2021
Actualitzat a les 15:20h
L'aeroport del Prat opera amb normalitat des del migdia d'aquest dijous després d'un matí de caos arran del temporal que aquesta setmana ha afectat gran part del país. La infraestructura ha tancat una de les seves pistes -la que està situada més a prop del mar- per la dificultat generada en les tasques d'enlairament i aterratge dels avions. Els serveis d'emergència de la infraestructura aeroportuària han hagut de netejar i buidar d'aigua la pista afectada i això ha comportat alteracions en els vols. Diversos usuaris han mostrat a les xarxes socials la calamarsada que ha afectat de manera severa l'aeroport:
 Des de primera hora del matí, la tempesta ha afectat la majoria dels vols que haurien d'haver sortit des de la pista afectada. Dimecres mateix la infraestructura va patir un altre fenomen meteorològic per culpa del temporal: un tornado "es va passejar" per una de les pistes de l'aeroport, sense provocar grans desperfectes.
Segons dades de la plataforma FlightRadar, prop d'una seixantena de vols han patit retards, que van dels 30 minuts fins a més d'una hora. Aena ha informat des del seu compte oficial a les xarxes socials que els passatgers han de consultar amb les seves aerolínies si els seus vols s'han vist modificats arran del temporal.
 
Arxivat a