Nadal al Port recupera les atraccions i el mercat de comerç i gastronomia

La fira nadalenca del port de Barcelona tornarà a tenir la nòria gegant de 65 metres

Pessebre a l'aigua del Nadal a Port
Pessebre a l'aigua del Nadal a Port | Port de Barcelona
NacióDigital
24 de novembre del 2021
Actualitzat a les 16:56h
La tercera edició de Nadal al Port torna al moll de la Fusta recuperant al 100% les atraccions –entre les quals una nòria gegant de 65 metres i el carrusel tradicional- i el mercat de comerç i gastronomia. En paral·lel, més de 85.000 llums led composaran la il·luminació nadalenca amb la novetat de 200 metres de cel estrellat i una bola de Nadal transitable pel seu interior, amb un espectacle lluminós al ritme de la música.

Grans motius nadalencs led d'accés i trànsit pel recinte i una elegant il·luminació dels fanals al moll del Dipòsit i al passeig Joan de Borbó completaran la il·luminació terrestre. La fira s'inaugurarà el 9 de desembre –amb la tradicional encesa de llums- i s'allargarà fins al 6 de gener al Port Vell.

Pessebre a l'aigua
"El Nadal al Port vol contribuir a la represa econòmica, social i cultural de la ciutat; consolidar el moll de la Fusta com un espai de trobada i fomentar la cultura i el patrimoni marítim entre la ciutadania", assegura el president del port de Barcelona, Damià Calvet.

A la banda marítima, un pessebre i l'Estel d’Orient il·luminaran la làmina d'aigua mentre que, atracats al moll de la Fusta, els vaixells històrics del Museu Marítim de Barcelona -el Pailebot Santa Eulàlia i el Far Barcelona- estaran engalanats per a l'ocasió i es podran visitar.
 

La tradicional encesa de llums tindrà lloc el 9 de desembre a les 18.00 hores i serà l’escenari de la preestrena de l'òpera del Liceu cocreada amb el barri del Raval, La gata perduda, interpretada per associacions i entitats del barri. Un esdeveniment que també comptarà amb actuacions al Pailebot Santa Eulàlia i la pròpia encesa de llums a càrrec d'un grup de nens.
Arxivat a