L'AMB renovarà més de 70 parades d'autobús

Instal·larà millores a la zona d'espera dels usuaris i per fer-les més accessibles

Una de les parades afectades per la millora
Una de les parades afectades per la millora | Europa Press
NacióDigital
21 de novembre del 2021
Actualitzat a les 21:16h
L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) renovarà prop de 70 parades d'autobús per fer-les més accessibles, així com la zona d'espera dels usuaris. Instal·larà en les parades plataformes d'accés prefabricades per l'embarcament als autobusos en 36 municipis de l'àrea de Barcelona, incloent-hi els de la segona corona metropolitana, ha informat l'AMB en un comunicat aquest diumenge.

L'objectiu és que els espais d'espera i d'accés als autobusos siguin "accessibles, amplis i còmodes" i ajudar els invidents a dirigir-se al punt d'entrada de l'autobús mitjançant una pavimentació podotàctil. L'organisme metropolità ha licitat el contracte per un import de 720.599 euros i preveu que es comencin a renovar parades d'autobús durant el primer trimestre de 2022.

El vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda, ha explicat que "l'objectiu principal és seguir millorant i potenciant el servei". Una vegada finalitzi el concurs i es faci efectiu el contracte, l'AMB definirà amb els serveis tècnics dels ajuntaments les parades que es renovaran en cada municipi.
Arxivat a