Allau de crítiques a Movistar+ per censurar acudits sobre Vox i la monarquia

Els humoristes Facu Díaz, Bob Pop, Quequé i el diari satíric "El Mundo Today", entre els extreballadors de l'emissora que denuncien la censura

Movistar+
Movistar+ | Carlos Baglietto
17 de novembre del 2021
Actualitzat a les 20:53h
Dies complicats per a Movistar+. Cada cop són més les veus d'extreballadors de l'emissora que fan públiques les seves denúncies de censura sobre acudits que feien referència a l'extrema dreta i a la monarquia espanyola. Els humoristes Facu Díaz, Bob Pop, Quequé i el diari satíric El Mundo Today, entre qui ha explicat els casos de censura.

El català Facu Díaz va ser el primer a pronunciar-se, aquest dilluns, després que Movistar retirés i es disculpés per un sketch que, segons un fake de l'extrema dreta, feia referència a l'atropellament a una escola de Madrid en què va morir una nena. Díaz, que ha deixat caure més d'un cop que no va acabar bé el seu vincle amb Late Motiv d'Andreu Buenafuente, va denunciar el "servilisme" de Movistar amb l'extrema dreta. "Als despatxos de Movistar+ es retiren única i exclusivament acudits de Vox; passa cada dia", explicava a través del seu canal de Twitch.
 
Més tard va ser el torn de Bob Pop, el pas del qual pel programa presentat per Buenafuente també va acabar abans del previst, tot i que fins i tot va arribar-ne a ser el subdirector. A la gala dels premis Ondes aquest dilluns al vespre i on per cert, va recollir un guardó, va denunciar el seu acomiadament de la següent manera: "A mi em van fer fora abans perquè els hi era incòmode".