Alves reanima el barcelonisme: «Torno per fer gran el club un altre cop»

Més de 10.000 aficionats aclamen el brasiler, eufòric en el seu retorn al Camp Nou

Alves, aquest dimecres al Camp Nou
Alves, aquest dimecres al Camp Nou | FCB
17 de novembre del 2021
Actualitzat a les 16:57h
Nou impuls per als culers. Si l'arribada de Xavi ja va fer recuperar l'alegria al Camp Nou, la de Dani Alves no s'ha quedat curta. El brasiler, de 38 anys, ha aixecat els ànims dels 10.378 aficionats que han assistit a la seva presentació, a la gual ha assistit descalç perquè "hi ha coses de la nostra essència que no poden canviar".

En el seu retorn a l'estadi, Alves ha insistit en la idea de recuperar la grandesa del Barça: "Aquí m'he fet gran i ara torno una mica petit per fer gran el club un altre cop, com es mereix". El lateral també ha remarcat que cal anar "tots junts" per remuntar: "Això no és cosa meva ni del president, és cosa nostra. És el moment de tornar a posar el Barça a dalt, és on mereix estar.

Dani Alves va deixar una empremta enorme al vestidor en la seva primera etapa, entre el 2008 i el 2016. Ara intentarà que la plantilla actual, diferent gairebé al 100% i molt jove, aprofiti la seva experiència i la mentalitat guanyadora per tornar a competir al primer nivell. "El vestidor està millor ara, perquè he tornat", ha bromejat.

El veterà futbolista brasiler ha exhibit la seva millor cara amb un gran sentit de l'humor. "Torno més guapo", ha saltat. Alves ha exhibit, feliç, la seva nova samarreta. Lluirà el dorsal 8 per Hristo Stoítxkov i Andrés Iniesta. "Els homenatges s'han de fer en vida", ha afirmat davant d'un públic entregat.

Per la seva banda, un exultant Joan Laporta ha destacat d'Alves ser "una persona extraordinària, amb un talent i un do excepcionals com a jugador", si bé és "encara millor persona". El president del club s'ha mostrat "encantat" de poder comptar de nou amb "l'ànima i el caràcter que representa" el jugador. "És impressionant, això!", ha exclamat instants després de signar el contracte a la mateixa gespa.