Detinguts 12 joves per un brutal robatori violent a tres menors al Poblenou

Un dels agressors és una menor de 14 anys inimputable

Del total de detinguts, set són menors (entre ells, una noia de 14 anys, que és inimputable)
Del total de detinguts, set són menors (entre ells, una noia de 14 anys, que és inimputable) | Mossos d'Esquadra
Victor Rodrigo
16 de novembre del 2021
Actualitzat a les 10:17h
Els Mossos d'Esquadra han detingut 12 joves, set dels quals menors d'edat, per un robatori violent a tres menors al barri del Poblenou de Barcelona. Del total de detinguts, set són menors (entre ells, una noia de 14 anys, que és inimputable) i cinc tenen entre 18 i 20. Els fets van tenir lloc diumenge passat cap a les tres de la matinada, quan els Mossos van ser requerits per un robatori violent al carrer de Badajoz.

Una patrulla de paisà va anar al lloc i va contactar amb les víctimes que els van explicar que estaven asseguts al carrer quan un grup de joves que no coneixien els van increpar sense cap motiu i un d'ells va donar una puntada de peu al cap d'una de les víctimes i li van robar el mòbil.
 
Un amic de la noia colpejada els va recriminar l’agressió i diversos nois el van llançar a terra i li van donar cops de puny, de peu i un cop al cap amb una ampolla, moment en el qual li van sostreure la cartera. L’altre amic de les víctimes va intentar impedir les agressions i també li van robar la motxilla. A més, un dels agressors va exhibir una arma blanca. Les víctimes van detallar als agents la descripció dels autors i per on havien fugit, i els mossos van activar altres patrulles per trobar-los.

Persecució i detenció dels joves
Els agents van trobar altres testimonis que s'havien creuat amb els agressors, els quals es van anar separant en diferents grups fins que els agents els van aconseguir localitzar i detenir. Una de les autores va llençar el mòbil sostret mentre era detinguda i altres van ser arrestats mentre miraven pels voltants com els mossos localitzaven els seus companys. A un dels nois se li va trobar una defensa extensible i a una noia un mòbil del qual no va poder justificar la procedència.

A més, les víctimes, que tenien diverses ferides al cos, es van apropar al lloc de les detencions i van reconèixer els autors de les agressions i robatoris i també les pertinences que els havien robat. Amb aquestes evidències, els mossos van detenir els 12 joves pels delictes de robatori violent i lesions. Entre els detinguts, un dels majors d'edat té un antecedent per furt i un altre tres antecedents per robatoris violents. La menor inimputable va ser entregada als seus pares.

Arxivat a