Buenafuente s'acomiadarà de «Late Motiv» aquest desembre

El presentador català decideix tancar el programa després de més de 900 episodis per obrir nous projectes amb Movistar

Andreu Buenafuente, a «Late Motiv»
Andreu Buenafuente, a «Late Motiv» | Late Motiv
15 de novembre del 2021
Actualitzat a les 18:39h
Movistar+ tanca una de les seves etapes més exitoses. Andreu Buenafuente s'acomiada del programa Late Motiv, que dirà adéu a la seva audiència després de set temporades i més de 900 programes. L'espai presentat pel reusenc ha estat el programa estrella de les nits i matinades de la cadena en l'última dècada, a més de ser l'espai on han triomfat grans comunicadors com David Broncano, Berto Romero, Miguel Maldonado o Raúl Cimas.

Després de sis anys, Buenafuente decideix tancar el late night de la cadena privada però no es desvincula de Movistar. La mateixa empresa ha anunciat que el presentador i humorista català seguirà treballant en nous projectes per a la cadena, que apunten, segons Ver Tele, a ficcions produïdes per ell mateix.

El pròxim 23 de desembre serà l'últim programa de la història de Late Motiv, que prepara una gran festa de comiat amb tots els anteriors col·laboradors, els actuals i diverses sorpreses. El late night ha aglutinat molts dels còmplices humoristes dels quals ha gaudit Buenafuente en els anteriors programes i d'altres que ha descobert, estrenat i promocionat ell en els últims sis anys.