Xavi prohibeix l'entrevista de Piqué a «El Hormiguero»

L’entrenador del Barça dirigeix el seu primer entrenament i instaura noves normes

Piqué, en una recent visita a «El Hormiguero»
Piqué, en una recent visita a «El Hormiguero» | Antena 3
Pere Pratdesaba
10 de novembre del 2021
Actualitzat a les 8:37h
Xavi va dirigir aquest dimarts el seu primer entrenament al capdavant del Barça. A les primeres de canvi, i tal com ja va anunciar a la seva presentació, ha instaurat tot un seguit de normes per tal de millorar el funcionament de l’equip i que els jugadors tinguin una actitud més professional.

Així, per exemple, els membres de la primera plantilla del Barça el matí hauran d’arribar una hora i mitja abans de l’entrenament i esmorzar a la Ciutat Esportiva. També hauran de dinar junts, en un intent per fer grup i, de passada, controlar l’alimentació dels jugadors. Qui no compleixi els horaris, haurà de pagar una multa. 

Altres normes. Els jugadors no poden arribar a casa més tard de les 12 de la nit en les 48 hores prèvies als partits i tampoc poden fer esports que puguin posar en perill la seva condició física. Entre aquesta última prohibició s’hi inclou, entre d’altres, anar amb patinet elèctric.

Una de les mesures que portarà més enrenou fa referència a les activitats extraesportives. Els jugadors hauran de demanar permís per assistir a actes promocionals, entrevistes o esdeveniments concrets.

En aquest marc, un dels més actius és Gerard Piqué, empresari i molt amant de donar entrevistes a programes als mitjans de comunicació. Doncs Xavi ja ha prohibit una d’aquestes entrevistes que tenia programada la setmana que ve el central del Barça, que havia d’assistir a “El Hormiguero”, a Antena 3, segons ha avançat La Cope. Piqué s’està recuperant d’una lesió. 

Arxivat a