Xavi retorna la il·lusió al Barça: «És un dia que marcarà la història del club»

El nou entrenador blaugrana assegura en la seva presentació que "treballaran amb molta exigència" per tornar el club al lloc on li pertoca: "Hem de guanyar sempre"

Xavi Hernández, avui al Camp Nou
Xavi Hernández, avui al Camp Nou | @FCBarcelona
08 de novembre del 2021
Actualitzat a les 21:18h
Xavi Hernández ja és oficialment el nou entrenador del Futbol Club Barcelona. El fill pròdig del Barça de Pep Guardiola torna al club per incorporar-se a la banqueta blaugrana amb la difícil tasca d'intentar reconduir una temporada nefasta per al primer equip. Xavi, que ha estat rebut per milers de persones al Camp Nou, s'ha mostrat visiblement emocionat en el retorn "al club de la seva vida" i ha assegurat que "treballaran amb molta exigència".

"El Barça no es pot permetre empatar ni perdre. Hem de guanyar sempre", ha dit des de la gespa de l'estadi als milers d'aficionats que han assistit a la seva presentació. El flamant entrenador ha signat el seu nou contracte amb el president Joan Laporta des de la mateixa gespa del Camp Nou. Xavi, visiblement emocionat, ha estat acompanyat de la seva família.
 "Avui és un dia que marcarà la història del club", ha proclamat Laporta, visiblement emocionat. "Estem en una situació difícil com a club, ens hem d'oblidar dels -ismes. Us necessitem més que mai", ha explicat Xavi Hernández des de la gespa, dirigint-se als aficionats que han presenciat la seva incorporació a la banqueta.