Sis mossos ferits i cinc detinguts en una baralla a Nou Barris, a Barcelona

Unes 100 persones s'han encarat amb els agents de la policia catalana, que han fet diversos trets dissuasius a l'aire

Una patrulla dels Mossos, en una foto d'arxiu
Una patrulla dels Mossos, en una foto d'arxiu | Mossos d'Esquadra
NacióDigital
07 de novembre del 2021
Actualitzat el 08 de novembre a les 11:56h
Sis agents dels Mossos d'Esquadra han resultat ferits de poca gravetat aquest diumenge en una trifulga al districte barceloní de Nou Barris. Segons la policia catalana, tot ha començat cap les 0.30 hores en un bar del carrer Miguel Hernández, on un home ha robat una ampolla d'alcohol. El telèfon 112 ha rebut una trucada alertant dels fets i fins al lloc s'han desplaçat diverses patrulles que han identificat i emmanillat el presumpte lladre.

Tot seguit ha arribat un grup d'unes cent persones que ha permès la fugida de l’home i s'ha encarat amb els agents, que han fet diversos trets dissuasius a l'aire. La baralla ha acabat amb sis mossos ferits i quatre detinguts. L’home fugat s'ha presentat a una comissaria de Mossos i ha quedat detingut.

Als quatre detinguts per enfrontar-se a la policia catalana se’ls acusa d’atemptat als agents de l’autoritat, lesions i obstrucció a l’actuació dels Mossos d’Esquadra. L’home que ha aconseguit fugir dels agents ha estat arrestat per un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat i per furt. Tots cinc han quedat arrestats a l’espera de passar a disposició judicial.

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha visitat aquest dilluns la comissaria dels Mossos de Nou Barris per donar el seu suport als agents ferits i a tots els efectius que formen part del cos en aquest districte de Barcelona. "He volgut agrair la seva professionalitat en una actuació especialment complicada", ha explicat Elena en una piulada.
 
Arxivat a