​Clatellada de Cesc a un aficionat hiperventilat de la selecció espanyola

L’exjugador del Barça elogia l’actitud defensiva de Gavi en el partit contra el Celta

Pere Pratdesaba
07 de novembre del 2021
Actualitzat a les 8:23h
Cesc Fàbregas, en una foto d'arxiu
Cesc Fàbregas, en una foto d'arxiu | FCB
A Luis Enrique li tenen ganes en alguns cercles mediàtics de Madrid. No comparteixen la seva visió del futbol, molt vinculada al Barça, ni tampoc les seves sortides de to, en ocasions arrogants, contra algunes crítiques.

El fet que gairebé no seleccioni ni un sol jugador del Reial Madrid, tampoc ajuda. Tot, mentre el seleccionador i exjugador blaugrana continua apostant per les joves perles del Barça, com el jugador Gavi, a qui amb només 17 anys ja va posar de titular a la selecció absoluta.

Aquesta crispació es pot viure a les xarxes. Aquest dissabte s’ha mostrat en una conversa a Twitter, arran d’una piulada d’un altre jugador del Barça, Cesc Fàbregas, que ha elogiat el partit de Gavi contra el Celta, on el Barça s’ha deixat remuntar un 0-3.

La conversa s’ha fet en castellà. Cesc ha dit: "Partidazo de Gavi defensivamente. Para enseñar a todos los chavales que la edad no importa si tienes una gran actitud y determinación. Por encima incluso del talento individual, el entrenador de hoy en día es lo que más valora”.
 

Gavi, la nova perla del Barça. Foto: FC Barcelona


Un aficionat de la “roja”, un xic hiperventilat, l’ha respost a la mateixa xarxa social: “Si Gavi no se llamase Antoni Blanco y no fuese catalán, la opinión sería diferente. Estáis arruinando la selección que tanto amo con ese fanatismo

Cesc l’ha respost amb contundència, clar i català, mai més ben dit: “Gavi no es catalán amigo. Enteráte antes de hablar”.

Qui és Gavi?
Gavi es diu Pablo Martín Páez Gavira i va néixer a Los Palacios y Villafranca, a la província de Sevilla, el 5 d'agost de 2004. Juga de migcampista al Barça, club al que va arribar amb 11 anys, en un posició molt semblant a la de Cesc.

Quan va debutar-hi amb el primer equip, el 29 d'agost del 2021, va esdevenir el quart més jove en fer-ho i 38 dies més tard era el debutant més jove en la història de la selecció espanyola absoluta.
 
Arxivat a